Alegeri interne USR București
pentru desemnarea
candidaților la CGMB

Toți membrii USR București pot vota la sediul din Aviatorilor nr. 9 după următorul program:

Sâmbătă, 29 februarie 2020
– de la ora 9:00 până la ora 21:00

Duminică, 1 martie 202
– de la ora 9:00 la ora 21:00

Luni, 2 martie 2020
– de la ora 16:00 la ora 21:00

Oameni și proiecte de 10
pentru București!

Bucureștiul are nevoie urgentă de o viziune de management urban integrat și de abordarea rapidă a problemelor critice cu care orașul se confruntă: cele legate de mobilitatea urbană, de alimentare cu energie termică, de salubrizare, de urbanism. În absența unei acțiuni concertate a viitorului Primar General al Bucureștiului și a viitorului Consiliu General, Capitala riscă să intre în colaps. Fragmentarea răspunderii între Primăria Generală și Primăriile de sector în administrarea infrastructurii de servicii publice face astăzi din București un experiment eșuat.

Bucureştiul are nevoie de răspundere, coerență și disciplină, pentru a îndeplini/respecta termenele de realizare asumate în toate proiectele sale de dezvoltare.

ECHIPA

Roxana Cantea

27 de ani, economist (ASE, REI), manager de proiecte în domeniul advertising/producție publicitară, specialist fonduri europene.

Membru USR S5

Comisia vizată în CGMB: Comisia pentru Relația cu UE

Ariel Chiș

28 de ani, licențiat în istorie și absolvent al unui master in Management Internațional la Royal Holloway University Of London, fost activist civic în organizații neguvernamentale în Marea Britanie, în prezent consilier parlamentar, ghid de turism și profesor de club extracuricular la liceu.

Membru USR S2

Comisia vizată în CGMB: Comisia pentru Învăţământ, Tineret, Sport şi Educaţie Civică

Dan Milea

52 ani, inginer motoare de avion, specialist în evaluare proprietăți imobiliare, bunuri mobile și întreprinderi, activist în cadrul Asociației Salvați Cartierele Dămăroaia și Bucureștii Noi,

Membru USR S1

Comisia vizată în CGMB: Comisia de Urbanism şi Amenajare a Teritoriului

Valentin Necula

33 de ani, informatician, ITst cu experiență de peste 10 ani în firme multinaționale în domeniul digitalizării sistemelor de raportare, implicat în proiecte de voluntariat ale organizației HaisaAjutăm destinate tinerilor și vârstnicilor instituționalizați.

Membru USR S4

Comisia vizată în CGMB:  Comisia pentru Credite Externe şi Monitorizarea Derulării acestora

Gabriel Rău

30 de ani, specialist în comunicare digitală, absolvent de Politehnică – Facultatea de Transporturi, portofoliu de proiecte de infrastructură pentru parcări inteligente și management trafic.

Membru USR S5

Comisia vizată în CGMB: Comisia de Transporturi și Infrastructură

Andrei Rigu

32 de ani, avocat, absolvent al programului Lideri pentru Justiție, membru al echipelor centrale pentru toate campaniile naționale USR, membru în Comisia Națională de Arbitraj.

Membru USR S3

Comisia vizată în CGMB : Juridic și Relații Internaționale

Cosmin Smighelschi

33 de ani, jurist, antreprenor, președinte de asociație cu proiecte de atragere de fonduri pentru finanțare unități medicale, consilier general USR din 2019, membru în comisia de sănătate și comisia de relație cu ONG-urile.

Membru USR S1

Comisia vizată în CGMB: Sănătate / Relație cu ONG-uri.

Luminița Serban

46 ani, economist, director financiar în cadrul unei companii  multinationale, cu peste 20 ani vechime în managementul financiar.

Membru USR S1

Comisia vizată în CGMB: Comisia Economică de Buget Finanțe, Comisia pentru Relația cu Uniunea Europeană

Ștefan Stofor

29 de ani, antreprenor, economist- absolvent al Academiei de Studii Economice, licențiat în Comerț – Turism.

Membru USR S6

Comisia vizată în CGMB: Comisia pentru Comerţ, Turism şi Protecţia Consumatorului

Elena Tudose (Iorga)

37 de ani, politolog, studii doctorale în managementul serviciilor publice, cadru didactic asociat la catedra de politici publice din cadrul ASE București, membru în Comisia de Politici Publice a Alianței USR PLUS.

Membru USR S2

Comisia vizată în CGMB: Comisia de utilități publice

SUSȚINĂTORI

Am spus mereu că USR s-a născut din onestitate și competență și că acestea sunt valorile cu care mi-ar plăcea să schimbăm administrația românească la toate nivelurile. Am regăsit din plin cele două valori în echipa Oameni de 10 pentru București și sper că vor avea ocazia să ducă această misiune mai departe în Consiliul General în mandatul următor. Le urez succes în alegeri și putere de muncă!

Dan Barna
– președinte USR

Iubesc Bucureștiul și îmi doresc să îl reconstruim, în echipă, cu „oameni de 10”. Cred că avem nevoie la Primăria Generală de o echipă echilibrată, de oameni tineri, cu idei noi, și de oameni cu experiență, din domenii diverse, implicați în USR și interesați de proiectele locale, oameni care au dovedit că știu să construiască. Susțin echipa „Oameni de 10 pentru București” și vă îndemn și pe voi să o faceți.

Clotilde Armand
– Europarlamentar RENEW

În București m-am născut, este orașul unde îmi cresc copiii și trăiesc. Bucureștiul este și orașul meu, și al tău, și al copiilor noștri, și al părinților noștri.

În ultimii 30 de ani a condus incoerența, ipocrizia și incompetența. Trebuie să continuam ceea ce am început acum 4 ani. Propunem o echipă de oameni integri, care pot și vor a construi proiecte benefice orașului în echipă, care nu se tem de provocări și de responsabilitate. Echipa de candidați pe care o aducem astăzi în fața voastră va propune soluțiile de care acest oraș are nevoie pentru a se însănătoși, după 30 de ani de încercări eșuate.

Silvia Dinică
– Senator USR

Cred în această echipă pentru că sunt profesioniști, ambițioși, tineri și cu multă putere de muncă. Sunt convinsă că o să facă o treabă excelentă în Consiliul General pentru că au toate calificările profesionale necesare pentru asta. Și mai au ceva – funcționează cu adevărat ca o echipă și sunt determinați să facă din mandatul de consilier unul cu adevărat de reprezentare, nu de vot mimetic pentru ideile Primarului. Eu o să îi votez cu încredere!

Cristina Prună
– Deputat USR de București

Colegii de la Oameni de 10 pentru București duc mai departe, spre administrație, viziunea noastră cu care am venit să schimbăm lucrurile la USR București: soluții pentru o viață de calitate în Capitală, un singur București cu cartiere puternice, libertate și antreprenoriat. Cred că este critic pentru noi din punct de vedere politic să transferăm aceste proiecte spre administrația din București, iar cei 10 colegi s-au angajat că vor face acest lucru. Și eu mă angajez să îi susțin!

Claudiu Năsui
– Deputat USR de București

În atenția colegilor, membri USR ai filialei București. Am avut privilegiul de a citi toate candidaturile și de a modera 54 de prezentări și dezbateri pe parcursul a două zile. Pentru mine, interacțiunea cu candidații la CGMB, a fost echivalentul unui curs intensiv de adminstrație publică locală și sunt fericit că USR are la dispoziție un asemenea contingent de experiențe și idei bune pentru București. Mă bucur că avem cu adevărat de unde alege. Iar alegerea mea deși nu e ușoară, e simplă: votez oamenide10. Vă îndemn să-i cunoașteți și să-i susțineți și voi!

Tudor Pop
– Deputat USR de București

Patru ani m-am bătut cu Negoiță în Consiliul Local Sector 3. Nu a fost ușor. Urmează alți 4 ani de foc pentru viitorii consilieri USR. Trebuie să-i susținem mai departe pe cei mai buni. Le-am citit candidaturile colegilor și sunt bucuros să văd că își iau angajamentul să candideze niște oameni profesioniști, care știu exact ce și unde vor să facă în viitorul mandat în Consiliul General al Municipiului București. Eu o să îi susțin cu toată inima, vă îndemn să faceți și voi la fel.

Liviu Mălureanu
– Membru în Biroul Național al USR, Consilier local S3